Prisliste

TtT's girl natural nails

Luksus Manikyr (60 min)550,-

Forming, stell av neglbånd, Hybrid Nail Colour, neglbåndolje, massasje

Luksus Pedikyr (90 min)650,-

Forming, stell av neglbånd, fjerning av hard hud, eksfoliasjon, Hybrid Nail Colour, neglbåndolje, massasje

* Legg til Fransk manikyr, Minx armour eller halvmåne til din behandling (15 min)100,-

* Legg til ett av følgende for en enda mer luksuriøs behandling (15 min):100,-

    Parafinvoks eller maske med elektrisk oppvarmede votter/tøfler

Fjerning av Hybrid Polish (30 min)200,-

TtT's girl nail enhancements

Forlengelse

Støpe av negler med form

- Naturlig (90 min)
750,-

- Fransk (105 min)
850,-

Forsterkning

Forbedre og styrk dine naturlige negler uten forlengelse

- Naturlig (75 min)
700,-

- Fransk (90 min)
800,-

Etterfylling/Rebalansering

Innen 3 uker

- Naturlig (90 min)
600,-

- Fransk (100 min)
650,-

Etterfylling/Rebalansering

Etter 3 uker

- Naturlig (90 min)
750,-

- Fransk (100 min)
850,-


* Legg til Hybrid Nail Colour til din behandling (15 min)100,-

Filing av overgang og ny UV topcoat (45 min)250,-

Reparasjon pr. negl100,-

Fjerning av gele med minimanikyr (45 min)450,-

Avsluttes med fuktighetsgivende handkrem, massasje, neglbåndolje og Top Coat

TtT's girl nail art

TtT's ELSKER negldesign, og det ville derfor være umulig å liste opp de hundrevis av ulike negldesign vi tilbyr! Se vår side på Facebook og foto på hovedsiden for et lite utvalg av våre design - eller slipp løs din egen fantasi så kan vi ha det gøy med å designe dine negler sammen!

* Legg til et design ved neglforsterkninger eller når du får lakkert dine negler

TtT's signatur "Spider Web" design, air-brush, fargede geléer, glitter studs, krystaller, rhinestone, blomster, fjær, dyreprint, matt eller perle-effekt.

 
fra 10,- pr. stk

Timer etter kl. 17.00 medfører et tillegg i prisen på kr. 200,- ut over prisen for behandlingen.
Forespørsel om time mottas kun på sms, e-post eller Facebook. Beklager at jeg ikke kan ta imot telefonsamtaler under behandling av kunder. Vi har ingen faste åpningstider - TtT's er åpent kun etter avtale. Sorry no drop-ins.

Vilkår

Avbestilling av time må skje minimum 24 timer før avtalt tid for behandling. Der hvor avbestillinger gjøres innen 24 timer og hvis avtalen ikke kan fylles fra TtT?s reserveliste vil den fulle kostnaden bli fakturert kunden som tapt arbeidsfortjeneste.

Har du time på en helgedag eller mandag, må avbestilling skje senest 24 timer før siste arbeidsdag.

Hvis du er satt opp på en time for etterfyll, men plutselig finner ut at du ønsker å fjerne neglene istedet; gi beskjed minimum 24 timer i forveien mht. at tiden varierer på de ulike behandlingene ellers vil du bli Instacasino belastet for behandlingen du i utgangspunktet har booket.

Vær vennlig å komme i tide, slik at det ikke går ut over kunden som har time etter deg. Blir du mer enn 15 min. forsinket, må timen din re-bookes og du må betale for behandlingen du skulle ha hatt.

Tips to Toes Nail Art fraskriver seg alt ansvar ift. eventuelle allergiske reaksjoner som følge av kunstnegler, da dette ikke er mulig å forutse på forhånd.

Tips to Toes Nail Art forbeholder seg retten til avvise kunder eller be kunder om å bruker munnbind under behandlingen om pasienten har sterk hoste eller andre tegn på sykdom.

Tips to Toes Nail Art fraskriver seg alt ansvar for skader på naturneglene, som følge av å ha fjernet/forsøkt å fjerne kunstneglene på egenhånd.

Aldersgrense

For å få utført en kunstig neglforbedring hos Tips to Toes må du ha fylt 18 år. Men når det gjelder en standard manikyr eller pedikyr, er det å bære en gel hybrid polish etter mitt syn omtrent som å eie et verdifullt kjæledyr. Foreldrene er de som må få bestemme når deres barn er gamle nok til begge deler. Jeg tror dette er den beste måten å avgjøre den rette alderen for disse typene salongtjenester, ettersom ulike barn når den nødvendige modenhet ved ulike aldre.

Som valper, er gel hybrid nail coatings moro å eie, men akkurat som valper krever de ansvarlig omsorg og vedlikehold. Dette krever en viss modenhet og engasjement og bare en ansvarlig forelder kan ta den avgjørelsen.

Men, selv om jeg er veldig glad i barn, er en salong av sikkerhets- og helsemessige årsaker ikke et sikkert sted å være for veldig unge barn. Derfor ber jeg om at dere lar barn under 9 år få bli hjemme.
Gi deg selv eller noen du er glad i et Tips to Toes gavekort!
Diplom 2 Brev fra Kommunelegen